Снимка: БГНЕС

 Ким Кардашян мисли, че е странно това, че бившият ѝ съпруг Кание Уест поства доста провокативни и разголени снимки на сегашната си съпруга - Бианка Цензори.

От началото на новата година рапърът публикува в профила си доста снимки на Бианка, на които тя е само по бельо, покрива голото си тяло само с възглавница или позира по тоалет с дълбоко деколте.
 
Ким Кардашян смята, че публикациите на бившия ѝ са странни.
 
Източник, близък до семейство Кардашян, споделя, че Ким е объркана. Докато двамата с Кание били женени, той ѝ казвал да "намали остротата на сексапила си".
 
"Всеки иска Ким да е ужасена от това, че Бианка се облича като нея и копира стила ѝ, но не е това случаят. Всъщност - Ким наистина мисли, че Бианка прилича на нея. Това, което Ким намира за леко странно, е, че през цялото време, докато тя беше с Кание, той държеше изцяло на това тя да се покрива. Той искаше тя да не показва никаква кожа и да намали остротата на сексапила си. Кание сега прави обратното с Бианка и той иска тя да не носи нищо, и да засили сексапила си", обяснява източник на "Daily Mail".
 
Още по темата и снимките вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase