Снимка: Getty Images

Феновете полудяха по новата реклама на Calvin Klein, включваща звездата от сериала The Bear – Джеръми Алън Уайт, като някои заявиха, че имат нужда да се  „хипервентилират“, след като са видели снимките му. Синеокият актьор освен с перфектно тяло, вече може и да се похвали с награда „Златен глобус“ за главна мъжка роля, която взе преди дни. Освен това актуалният Джеръми отскоро е гадже с испанската поп сензация Росалия.

По този повод решихме да хвърлим поглед към най-горещите мъже знаменитости, които някога са били модели на култовото мъжко бельо. Все пак брандът Calvin Klein има репутация, че прави интимни, задушевни снимки на известни мъже, които имат „изсечени“ тела. А ето и кои са най-хитовите модели на марката:

Джеръми Алън Уайт

Звездата от The Bear е най-новото рекламно лице на бранда за бельо, като фотосесията му беше представена миналия четвъртък. Снимките улавят релефното тяло на актьора във висока разделителна способност.

Като нов представител на бельото на Calvin Klein, 32-годишният Уайт позира на емблематичния фон на Ню Йорк, където демонстрира тонизирания си корем в класическите слипове на марката. .

Актьорът стана известен като главния готвач Кармен Берзато в комедийно-драматичния сериал „Мечката“, а наскоро се появи в лентата „Железният нокът“ редом до Зак Ефрон.

Кои са най-горещите известни мъже, позирали по бельото на Calvin Klein, вижте в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase