Снимка: Getty Images

Кои звездни двойки направиха вечерта на Златните глобуси тази година още по-гореща? Някой от най-актуалните двойки знаменитости в Холивуд се появиха заедно в неделя вечер, за да отпразнуват най-добрите филми и телевизионни предавания на 2023 година. Видяхме сладката подкрепа на Матю Рис за номинираната му партньорка Кери Ръсел, Марго Роби (Барби) и нейният истински Кен - Том Акърли, нежната целувка между Дженифър Лопес и Бен Афлек, както и щастливите младоженци Наоми Уотс и Били Крудъп и Джон Хам и Анна Оцеола.   

Видя се, че актрисата Марго Роби е обичана от публиката и критиците, но истински обожавана от съпруга си Том, като същото важеше и за Кери Мълиган, чийто съпруг Маркъс Мъмфорд не спря да я  прегръща. Тимъти Шаламе показа също, че е истински влюбен в своята приятелка от близо година – Кайли Дженър, целувайки я нежно на масата.

А кои бяха 10-те най-зашеметяващи звездни двойки, за които церемонията за наградите „Златен глобус“ 2024 г. се превърна в романтична среща, изпълнена със сладки целувки и нежни моменти, можете да видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase