Снимка: Getty Images
Братът на Анджелина Джоли - Джеймс Хейвън - разкри, че е започнал да се грижи за децата ѝ след раздялата на актрисата с Брад Пит.
 
На въпроса на съводещата на подкаста 90who10 Джесика Ентър как Хейвън е подкрепял Джоли, докато личният ѝ живот се е "разгръщал в очите на обществеността", той привидно призна, че е почувствал необходимост да промени живота си, за да даде приоритет на семейството си.
 
"Ето откъде започна всичко, започна със защитата на нея и децата ѝ - моите племенници и племеннички", каза той в неделя.
 
"Настроих живота си така, че да мога да присъствам при всяка ситуация", продължи той. "Исках да бъда там за тях или за нея - каквото и да преживява".
 
52-годишният актьор обясни, че за него е важно да бъде до децата на Джоли в техните "масово формиращи се години". "Те се превръщат в млади хора в началото на 20-те години", добави той. "Мисля, че това е много естествено и аз просто искам да бъда там по всяко време. Винаги, когато съм благословен да бъда в тяхно присъствие, искам да бъда в тяхно присъствие", продължи Хейвън.
 
Защо Брад Пит вече години наред не вижда децата си и част от тях дори го мразят може да разберете на Tialoto.bg
 
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase