Снимка: БГНЕС

Ариана Гранде изпрати отминалата 2023 година с интересно признание.

Певицата публикува в Instagram Stories емоционална изповед за последните 12 месеца.
 
Тя сподели, че 2023 година е била пълна с предизвикателства за нея, но благодари на феновете, семейството и приятелите си за подкрепата.
 
През юли стана ясно, че звездата и съпругът ѝ Далтън Гомес се развеждат. Те сключиха брак през май 2021 г. - година и половина след като започнаха връзката си.
 
През последната година 30-годишната Ариана се бе отдала на заснемането на "Wicked" (музикална адаптация на "Вълшебникът от Оз"), който ще тръгне по кината през ноември. Там изпълнителката влиза в ролята на Глинда - добрата магьосница.
 
За снимките Гранде бе в Лондон и именно на снимачната площадка тя намери нова любов - Итън Слейтър.
 
За връзката между двамата се разбра през юли, а сега се твърди, че те живеят заедно.
 
"Една от най-трансформиращите, най-предизвикателните, и все пак една от най-щастливите и специални години в живота ми. Имаше толкова много красиви и все пак поляризирани чувства. Никога не съм се чувствала повече отдадена на милостта на живота и по-приемаща това, което животът крещеше, за да ме научи. Никога не съм се чувствала по-доволна и по-присъстваща в работата си, имайки възможност да оценя всеки момент. Дадох всичко, което беше възможно да дада от сърцето си и от себе си на проектите, за които имах достатъчно късмет да бъда част от тях; и научих толкова много от всяка брилянтна, красива душа, с която имах привилегията да създавам изкуство и с която пътищата ни се пресякоха тази година. Никога не съм чувствала повече гордост или радост, или любов, докато едновременно се чувствам толкова дълбоко неразбрана от хора, които не ме познават, които сглобяват слухове и ме правят да изглеждам каквато те си поискат, и с техните предположения за живота ми...", пише тя.
 
Какво още сподели тя четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase