Снимка: iStock
fallback

След всички емоционални смъртни случаи на знаменитости през 2022 г., тази година развлекателната индустрия продължи да се сбогува с големи имена в музиката, киното и модата.

По-рано тази година светът се сбогува със звезди като Лиза Мари Пресли, Матю Пери, Тина Търнър, а съвсем наскоро почина кинолегендата Райън О'Нийл.

А ето и кои бяха най-ярките имена от шоубизнеса, които си отидоха през изминалата година:

Райън О'Нийл

Райън О'Нийл е емблематичен актьор, номиниран за „Оскар“ през 1970 г. Той почина на 82-годишна възраст на 8 декември, а неговият син Патрик О'Нийл написа в Instagram, че баща му е „починал мирно“, наричайки го „холивудска легенда“.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

:)

преди 4 месеца

До Друг /5/ Но в Югославия излезе на сцената "облечена" само с една кожа от тигър, която я покриваше само от кръста надолу :) Това наистина беше смайващо за български момчета, наскоро уволнили се от казармата и за първи път излезли извън България.

5

Друг

преди 4 месеца

До АнонименИмаше концерти и в БГ, гостува дори на Кеворкиян.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Тина Търнър ... наистина беше звезда. По времето на социализма имаше концерти в бивша Югославия и наистина смайваше. Които българи успяха, отидоха да видят някои от тези концерти и наистина беше голямо преживяване.

fallback