Снимка: БГНЕС

2023 година донесе много приятни емоции за двойките. Някои добре познати звездни двойки се сгодиха и очакваме сватбите им през новата година. Ето кои са те, според британския "Cosmopolitan".

Деми Ловато и Джутс
 
Певицата и певецът обявиха годежа си през декември. Те показаха снимки от него в Instagram. "Все още съм без думи... Миналата нощ беше най-хубавата нощ в живота ми и аз не мога да повярвам, че ще се омъжа за любовта на живота ми Джутс. Любов моя, аз съм повече от развълнувана да се омъжа за теб... Всеки ден, който съм прекарала с теб е бил сбъдната мечта и нямам търпение да те обичам и ценя вечно. Наздраве за остатъка от животите ни. Обичам те, скъпи", написа Деми. Двамата са заедно от лятото на 2022 г.
 
Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц
 
Те не са го потвърдили официално, но пръстен издаде това. През октомври Зоуи бе забелязана с годежен пръстен на ръката. Актьорът и актрисата са заедно от август 2021 г. От "People" потвърдиха за годежа.

Никол Шерцингер и Том Еванс
 
Певицата и бившият ръгбист са заедно от края на 2019 г. През юни стана ясно, че Том е предложил брак на Никол, докато двамата били на почивка в родната страна на певицата - Хавай. Те качиха снимки от годежа.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase