Снимка: iStock/Yaroslav Olieinikov

 Всички знаем колко е полезно да пием много вода и да сме добре хидратирани. Препоръчва се да се пият по 8 чаша вода на ден (или около 2 литра), но това варира в зависимост от килограмите, ръстта, активността и т.н. Ето защо винаги да държите голяма бутилка с вода на бюрото си и да пийвате повече вода на ден, според "The Sun".

 
За хубава кожа
Всички искаме кожата ни да е сияйна и да блести, но невинаги лосионите и кремовете помагат. Най-добрият начин да помогнете на кожата си е да продължавате да пиете повече вода. Така помагате на храносмилателната система и изхвърляте токсините от тялото си. Това подобрява тена и вида на кожата, прави я здрава и блестяща. Водата подобрява еластичността на кожата и дори може да намали бръчките. Тя помага и при кожни проблеми, като екзема.
 
За повече енергия
Често ли се чувствате изморени? Това може да означава, че не сте добре хидратирани. Дехидратацията, дори лека, играе лоша шега на организма. Ако сте дехидратирани, енергията ви спада и чувствате изтощение. Водата дава енергия и ни мотивира. Тя дори е по-ефективна в това от кафето.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase