Снимка: Getty Images
fallback

Някои хора имат способността да виждат добротата в другите и знаят кога да дадат безусловна подкрепа на нуждаещите се. Точно това минава през ума на Салма Хайек, когато среща Пенелопе Крус в ранните й дни на холивудска земя. Двете дами са пример, че женското приятелство наистина съществува, че славата не може да те промени, ако ти не й позволиш, и, че успехът на приятелите ти е и твой, ако си бил до тях в най-трудните им моменти.


По Коледа сме свикнали да гледаме романтични филми с щастлив край, които ни карат да вярваме в чудеса. В онази любов, която винаги те намира в правилния момент и те удря толкова силно, че не можеш да се отърсиш от нея, дори и да се опитваш. За моментите, в които срещаш правилния човек и той може да те накара да промениш изцяло живота си, заживявайки от малкия град в малко селце, чиито жители всяка година си организират коледни базари и състезания по печене на сладки.

Но тази история, която ще ви разкажем днес, не е сюжет на холивудски филм. Тя се случва в Холивуд, но в реалния свят. По време, когато всеки се опитва да стигне до върха в киното със зъби и нокти, а местата за имигранти са толкова малко, че те наистина трябва да минат един през друг, за да се докопат до тях.

Цялата  статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Хемус

преди 4 месеца

И двете дядо попе и двете

4

:)))

преди 4 месеца

И двете са страхотни!Да са живи и здрави!

3

Анонимен

преди 4 месеца

Стари чанти...!!!

fallback