Снимка: Getty Images

Знаменитостите се надпреварват да носят червени тоалети в навечерието на празничния сезон, така че да ни настроят на подходящата вълна. Сред звездите, които разходиха ефектни червени рокли и костюми малко преди старта на зимата бяха дами като Кендъл Дженър, Емили Ратайковски, Гуинет Полтроу и Амал Клуни.

Червеното във всичките му нюанси – от пурпурно, до винено, е актуален цвят още от есента на 2023 г., но изглежда ще се задържи като тенденция и през първите месеци на новата година.

Знаменитостите не са единствените, които залагат на аленото този сезон – най-известните модни къщи също. Етикети като Valentino, Hermès и Balmain представиха живи червени творения на своите презентации за есен/зима 2023 по-рано тази година.

Една от най-впечатляващите известни дами в червен тоалет беше супермоделът Кендъл Дженър, която се появи на 3-тата годишна Гала на Музея на Академията в Лос Анджелис на 3 декември в уникална визия на Fendi. Красивата брюнетка се появи в рокля с поло яка и корсет, украсен с панделка на талията, който падаше в извиваща се пола. Живият нюанс на роклята идеално допълваше блясъка на косата на Дженър.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase