Снимка: iStock/Maryviolet

 Чантата е незаменим и много необходим аксесоар за дамите. Но с настъпването на зимния сезон, започват да се появяват нови тенденции в света на чантите. С какви да се сдобиете, за да сте модерни? Ето тенденциите, според "SACLAB".

Огромни чанти
 
Добра новина за дамите! Тези практични и функционални XL чанти са подходящи за зимата. Сдобийте се с наистина огромни чанти, в които може да поберете всичко - телефон, несесери, вода, папки, книга, чадър, шал, шапка, гримове, кърпички, дори пакет с храна, лаптоп, таблет, а и каквото друго се сетите. Така всичко нужно е с вас и не се налага да носите сак или найлонова торба, а и сте стилни. Зечните тонове са хит - кафяво, сиво, войнишко зелено, бяло.
 
Червени чанти
 
Вече знаете, че червеното превзе есента, а сега тази тенденция продължава и през зимата. Актуални са тоалети, бижута, аксесоари, обувки, маникюри, грим и коси в червено. Чантите не правят изключение. Независимо в каква форма или размер, задължително е да имате чанта в червено. Може да е голяма, малка и официална, от кожа, от плат, с верижки и т.н., важно е просто да е червена. С нея изглеждате уверени и смели.
 
С големи вериги
 
Гръндж визията сега е на почит. Няма да сбъркате, ако се сдобиете с чанта с големи верижки, които веднага се забелязват. Може верижката да е като украса към чантата, може и да служи за премятане през рамото или кръста. Колкото повече и по-дебели, масивни са верижките, толкова по-добре. Верижката може да е блестяща, може и да е матова. Тя допълва визията по много интересен начин.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase