Снимка: БГНЕС
fallback

Голямата ни спринтьорка Ивет Лалова ще става майка за първи път, като се очаква детето да се появи през пролетта. Тя се намира в петия месец от бременноста си.

Радостната новина Лалова разкри в социалните мрежи като качи кадър, на който се вижда ясно бременноста й, но не разкри пола на бебето.

"От всички благословии, които някога сме получавали, тази без съмнение е най-ценната. Бебе Колио идва през пролетта на 2024 г.", написа бившата лекоатлетка.

Ивет и Симоне разбрали щастливата вест на олимпийския стадион в Будапеща.

"Дойде ми мейл с резултатите от кръвния тест. Симоне беше до мен и му казах: "Ще си имаме бебе". Това е много мил, емоционален момент, не може да се опише с думи. През последните години претърпях много загуби и сега съм щастлива, че ще има още някой с нас", разказа тя пред bTV.

"Да бъда майка е нещо, което чакам от много дълго време", емоционална бе Ивет.

Относно режима си по време на бременността, Ивет Лалова разкри, че се храни здравословно.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 4 месеца

Вярно е, че е дала много на България, но също е дала също много и на Черепа. От друга страна и той е й е подавал много, за разлика от България.

13

Кольо

преди 4 месеца

Никола по паспорт?! А ако е женско, пак ли Кольо? Никола Лалова. Разбира се, че е позитивна новина да надуе корема, крайно време беше преди 10 години, просто питам

12

наблюдател

преди 4 месеца

Прекрасна и винаги позитивна.

fallback