Снимка: Getty Images

Спокойно можем да кажем, че принцеса Даяна се усмихва от рая, гледайки надолу към внуците си Джордж, Шарлот и Луи.

Трите деца на принц Уилям и принцеса Кейт са достойни млади хора, които все още не показват, че раждането със златна лъжица в устата ги е променило значително. Напротив – те се стремят да използват своята позиция в обществото, за да дадат добър пример на връстниците си, включвайки се в различни благотворителни организации заедно с родителите си.

Точно преди Коледа принцовете и принцесата се присъединиха към Кейт Мидълтън за доброволческа работа, сортирайки дрехи, играчки и необходими продукти за деца и семейства в нужда. Те пристигнаха в бебешката дарителска банка в Бъркшър, която се намира в близост до дома им в Уиндзор.

Във видеа, публикувани в социалните мрежи, се вижда как Джордж, Шарлот и Луи разглеждат кашоните с дарения от цяла Великобритания, опитвайки се да сортират играчки за нуждаещи се деца. В началото на официалния клип, споделен от офиса на Кейт Мидълтън, се вижда как принцесата на Уелс сама шофира семейния автомобил, след което помага на децата си да прегледат всяко едно дарение, за да оценят състоянието му.
 

Цялата  статия можете да прочетете Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase