Снимка: bTV
fallback

Бившият футболист Костадин Велков от София спечели деветия сезон на "Фермата" и чек за 100 000 лева.

Коко спечели 15 точки от игрите на арената във финалните битки, а отпадналите фермери също дадоха своя глас за него. Определящ обаче се оказа зрителският вот, който обесмисли всички присъдени точки до момента за участниците.

Костадин получи 50% от него и го направи безапелационен номер едно в риалитито.

На второ място сред шестте финалисти остана 33-годишната Емилия от Червен бряг, с 16% от зрителския вот. 11% от зрителите избраха Андрей, 10% подкрепа получи Жоро, Мартина остана с 9%, а Линда с 4%.

Вече тръгнаха записванията и за десетия сезон на "Фермата".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 10 месеца

Фермата ми беше любимо предаване, след този финал вече няма да го гледам. Нагласен работа. Никой не може да ме убеди че човек без фермер ски качества, без дуели ще получитакава подкрепа от хората. Лъжа и измама. Жалко за другите участници които се биха на аренета по няколко пъти и заслужаваха да спечелят. Иван и Андрей се изложиха жестоко.Дано да нямат желаещи за следващ сезон след този гаф.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Ама той участник ли е бил, гледал съм 10ина епизода , но изобщо не съм го забелязал.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Много мизерни награди в тия предавания, Стани богат наградите са им като отпреди 20 години, а инфлацията изяде всичко. 100 бона за фермата пак си е мизериика, аз ако съм за парите, не бих влезнал за толкова малко.

fallback