Снимка: Getty Images
fallback

Принц Хари продължава борбата си за защита във Великобритания, казвайки че иска децата му да се чувстват като у дома си в родната му страна – нещо, което не може да се случи, „ако няма как да ги защитавам, когато са на английска земя“.

По време на тридневно изслушване в Лондон, адвокатите на херцога споделиха официално становище от него, тъй като той не се появи в съда. Хари пише, че се почувствал принуден да се оттегли от ролята си на кралска особа и да напусне Великобритания през 2020 година заради опасения за безопасността на семейството си – съпругата му, Меган Маркъл, и двете им деца, Арчи и Лилибет.

„Великобритания е моят дом. Великобритания е основна част от наследството на децата ми и място, на което искам да се чувстват като у дома си точно толкова, колкото и в Америка. Това не може да се случи, ако няма реална възможност да ги защитавам на великобританска земя“, казва още Хари.

Цялата статия за Хари можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 8 месеца

Цялата истерия с "безопасността" идва от обсесията на жена му, че е новата Даяна. Така му е изгладила мозъка на "просто" Хари, че и собствените му баща и брат да не могат да го познаят. Внушила му е, че тя и невидимите им деца са застрашени, особено от папараци, и той трябва да ги защити на всяка цена. Само дето за "сериала" им кадрите с папараците са откраднати от други известни хора. И друго си е да те пазят МИ-5 и МИ-6 - кара те да се чувстваш важен, а прос_такесата това иска - да е важна.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Хари, Хари, обърка си живота! Глупав човек излезе.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя рижия неадекватник докога ще занимава света с жалката си особа и тази на кухата си мулатка?! Наглеци до втръсване,нямащи никакво чувство за мярка и срам! С една дума,ОТВРАТИТЕЛНИ навлеци и досадници!

fallback