Снимка: Getty Images
fallback

„Нямаше да съм актриса сега. Когато започвах кариерата си, нямаше толкова много очаквания да бъдеш публична личност, да споделяш толкова много“.

Това са думи на Анджелина Джоли, която прекарва целия си живот в Холивуд. Дъщеря е на американския актьор Джон Войт и френската актриса Маршелин Бертран. Професионалният ѝ път сякаш е начертан още преди да е поела първия си дъх. С подобно артистично семейство трудно може да бъдеш нещо различно от родителите си, особено във времето, когато Джоли расте. Да не говорим, че тогава Холивуд е много по-привлекателно и желано място от сега.

Ерата на Златния Холивуд привлича малката Анджелина като магнит. Гледайки как баща ѝ играе на големия екран, тя се влюбва в изкуството още от пръв поглед. Решава, че ще бъде като родителите си, ще диктува правилата в киното и ще се превърне в една от легендите на този бизнес. Така и става. С красотата, таланта и увереността си, Джоли се превръща в име, което никога няма да забравим. Никога не бихме искали да забравим.

Цялата статия за Анджелина можете да прочетете Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 8 месеца

Приятни сънища!

9

Itso

преди 8 месеца

Не съм я харесвал никога, бих си паднал по-скоро по Брат Пит отколкото по нея.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Светът се промени от времето на Томб Райдър. Да има повече време за себе си!

fallback