Снимка: БГНЕС
fallback

Емили Ратайковски иска да напише книга за развода си.

32-годишната моделка се омъжи за режисьора Себастиан Беър-Макклард през февруари 2018 г., а през лятото на 2022 г. стана ясно, че двамата се развеждат.
 
Те имат син Силвестър Аполо Беър, който се роди през март 2021 г.
 
Сега Емили сподели, че иска да пише за разводите на млада възраст, защото смята, че те все още са "такова табу".
 
"Не мога да повярвам, че няма повече книги за провала на първите бракове. Чела съм много литература за разводите, но обикновено е за това как семействата се разпадат, когато децата са пораснали. Мисля, че толкова много жени се развеждат на по-млада възраст, и е такова табу, и има такава стигма около това. Нашият свят се промени толкова много, защото жените правят, ако не същото количество пари, дори повече пари от партньорите си. И освен това носят товара на емоционалните и физическите отговорности, трудът вкъщи.", сподели моделката пред "Vogue Australia".
 
Какво още разкри тя четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Коко Шинел

преди 4 месеца

Много значима и интересна тема! Откога чакам някой литературен шедьовър -- но няма и няма... Сън не ме хваща от дълго време, но вече ще спя спокойно, след като такъв титан на мисълта и гений на писаното слово се захваща с непосилната за всички други задача. Успех, Емили(п)! Покажи им на разните там прехвалени писателчета какво могат моделките! Ние -- фризьорки, шивачки, гримьори и пр. творци от модната индустрия -- си стискаме палците, показалците и малките пръстчета на ръцете и краката за теб!

13

Анонимен

преди 4 месеца

Тя защо си мисли, че някой се интересува от нейния развод?

12

Ицо

преди 4 месеца

Стига с тая македонска тротинетка

fallback