Снимка: Getty Images

Balenciaga превзе Холивуд!

Никол Кидман, Салма Хайек и Ким Кардашян бяха сред звездните гости на шоуто на модната марка в Лос Анджелис в събота, където бе представена колекцията за есен 2024 година. Въпреки че в по-голямата част от Европа снегът блокира полети, затвори хората по къщите и натрупа до невиждани през последните няколко години сантиметри, то в Ел Ей грееше слънце, което накара и повечето дами да заложат на ефирни, красиви и черни тоалети.

Ким Кардашян, която е лице на Balenciaga от февруари 2022 година, се появи с провокативна визия, носейки чорапогащник в телесен цвят, покрит с черна дантела. Той бе комбиниран с поло в бежов цвят и суитшърт с логото на Balenciaga. Риалити звездата допълни визията с големи черни слънчеви очила и прическа с мокър ефект.

56-годишната Никол Кидман беше олицетворение на елегантността, носейки изцяло черен ансамбъл, съставен от черна вталена рокля с обемни рамене и V-образно деколте, черни ръкавици, прозрачен чорапогащник и високи токчета с остър връх. Актрисата носеше русата си коса перфектно изправена и допълни визията с висящи обеци и черен клъч. 

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase