Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес отведе феновете си в своето имение за 60 милиона долара, което споделя със своя съпруг Бен Афлек. Попзвездата разкри външната зона от имението си, специално за Деня на благодарността.

Джей Ло разкри на своите последователи в Instagram как подрежда трапезата си по време на празници. Актрисата представи своята впечатляваща за случая маса, която се намира във външната ѝ трапезария или по-скоро в задния двор на имението и е с гледка към нейния голям инфинити басейн и тучна зелена морава.

Масата на Лопес е дълга и рустикална от дърво, със зелени евкалиптови листа навсякъде, декорирана с лимони, портокали, райски ябълки и лампи с бели свещи. Дженифър демонстрира и своите златистобели чинии на марката Hermes, които започват от цена 200 долара и достигат до 500 долара за чиния. Във видеото Лопес показва, че  използва по две на човек.

Във видеото всъщност актрисата рекламира своята марка за алкохолни напитки (по-скоро коктейли) Delola и отбелязва, че напитката е страхотна, защото продуктите вече са смесени вътре, така че няма нужда да се смесват допълнително.

Снимки и видео на дома на Дженифър и Бен, можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase