Снимка: Getty Images

Талантът, трудолюбието и харизмата не са достатъчни за една актриса в Холивуд. Добрата репутация също е много важна. Тя помага на всяка една актриса да очертае своя публичен имидж, от нея зависи дали хората ще искат да работят с нея, а и много повече. По принцип, ако за една знаменитост се говори, че тя е трудна, капризна и конфликтна, със сигурност това е в голяма вреда за нейната кариера.

А ето и кои са 10-те най-известни актриси в Холивуд, които вече са си създали лоша репутация, че са изключително трудни за работа в екип:

1. Меган Фокс

Актрисата от "Трансформърс" (на основната снимка)  беше уволнена от франчайза, след като сравни режисьора на филма Майкъл Бей с Наполеон и Хитлер. „Той иска да бъде като Хитлер на своите снимачни площадки и е“, каза тя в едно свое интрвю. Но не само с Бей е имал проблеми с Меган. Сценаристът на "Трансформърс: Тъмната страна на Луната" Ерен Крюгер каза пред списание GQ през 2011 г., че Фокс не е изпитвала страст към филмите. „Тя определено не изглеждаше като актриса, която иска да бъде част от проекта. Казваше, че иска, но не се държеше така.“

2. Тери Хачър

Не много хора са били в еуфорния от опцията да работят с Тери Хатчър след коментарите на нейната колежка от хитовия сериал "Отчаяни съпруги " Николет Шеридан. Николет нарече Тери веднъж в интервю „най-злата жена на света“ заради поведението й на дива на снимчаната площадка.
 


Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase