Снимка: Getty Images

Майкъл Дъглас слага брачната си халка преди повече от 20 години и никога повече не я сваля.

Толкова уверен е актьорът, че с Катрин Зита-Джоунс ще се помирят, след като за кратко живеят на противоположни брегове на река Хъдсън в Ню Йорк – Дъглас базиран в резиденцията им в Манхатън, а съпругата му остава в имението им в Бедфорд.

„Напред и нагоре“, казва той пред E!News по оптимистичен начин през октомври 2013 година, два месеца, след като той и Зита-Джоунс разкриват, че са били временно разделени, за да направят оценка на брака си и да работят върху него. В The Tonight Show, два дни по-късно, той разяснява случая. „Понякога хората си взимат малко почивка, но това не означава непременно, че това е краят. Много съм обнадежден“.

Очевидно човек наистина получава това, за което се бори, и упоритата работа води не само до събирането на актьорите, но и до укрепване на брака им в дългосрочен план.

„Невъзможно е да няма възходи и падения, ако живееш с един и същи човек и се събуждаш с него всеки ден“, казва Зита-Джоунс по случай 22 години от брака си миналата година. „Будя се до Майк близо 25 години. Обичам да съм омъжена, но това е лудост, когато наистина се замислиш. Съгласяваш се да се омъжиш за някого, но след това се замисляш за чантата на Chanel, за която си похарчил цяло състояние, но все пак ти е омръзнала след известно време“, допълва актрисата.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase