Снимка: Игри на волята
fallback

Враговете Виолета и Елвиса в битка за оцеляване

Пъзел донесе имунитет на Иван Рълев в "Игри на волята"


Иван Рълев спечели втората битка на финалистите в "Игри на волята" 5 и получи имунитет. Последна в съревнованието завърши бизнес дамата Виолета Стайкова, която получи автоматична номинация за елиминационния сблъсък днес. Тя и дъщеря ѝ Денислава Велкова останаха последни на пъзела на спасението, но Виолета беше категорична, че не се е предала нарочно.

На съвета финалистите бяха единодушни в номинацията си за Мартин Николов - Елвиса. Той получи общо 6 гласа и даде своя за Денислава. По време на съвета Виолета получи окуражаващи думи от Благомир Мастагарков и Денислава, които ѝ пожелаха успех срещу Мартин.

Така утре ще станем свидетели на един от най-дългоочакваните елиминационни сблъсъци на Арената на сезон 5. Виолета и Елвиса, които показват своята неприязън открито почти от самото начало, ще се борят за място в топ 6 на “Игри на волята”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 5 месеца

до 25 По-отвратително същество от това нещо Виолета е нямало досега в историята на това предаване! Тази е царица на гнусотията! И това нещо е работодател в САЩ??? Един ден няма да мога да го изтърпя колкото и голяма заплата да ми дава. Няма такава гнусотия. Няма!

20

Въпроска ?

преди 5 месеца

*** да отпадне днес и да се подготви да посрещне щерка Дени в къщи . Много злобна и подла жена . И колко зловещо се смя във вчерашния епизод . "Социалната игра "на Мартин е значително по добра и ще го покаже тази вечер и в следващите дуели . Жалко , че напуснаха качествени и по добре физически подготвени играчи. Останаха хитреци и мишкуващи . Един Биг Брадър с малко физически игри подбрани съобразно спортните умения на любимците на екипа .

19

Анонимен

преди 5 месеца

до 25 Затова All Stars ще бъде яко защото там са им открити на всички картите и всеки знае всеки какво представлява.

fallback