Снимка: Getty Images
fallback

Линда Еванджелиста не мисли скоро да се завръща към романтичните срещи.

58-годишната супермоделка заяви, че няма интерес към излизането с други хора, докато обсъжда темата за намирането на романтика по време на интервю с The Sunday Times.

„Не искам повече да спя с друг човек. Не искам да слушам някой как диша“, казва тя.

Еванджелиста признава, че последният път, в който е имала гадже, е бил през 2016 година преди процедурата ѝ Coolsculpting, която я оставя почти обезобразена. Целта на лечението е да се намали мазнината около лицето, но резултатът при Линда не е това, което се очаква. Вместо това, тя остава трайно деформирана и брутално обезличена, след като се подлага на процедури от август 2015 до февруари 2016 година.

Моделката е била омъжена за Джералд Мари, бившия шеф на модната агенция Elite Model. Двойката сключи брак през 1987 година, когато тя е на 22, а той на 37 години. Краткият им романс обаче продължава само до 1993 година.

„Бях напълно заблудена. Изобщо не мислех. Все пак е трябвало да има нещо симпатично у него, заради което да го харесам“, казва Еванджелиста за бившия си съпруг.

Цялата статия за Линда четете в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Гошо

преди 9 месеца

Дядо на 70 години се жени за 20 годишна и го питат какво ще я прави? - ще си я ч.укам.. но след 10 години тя става на 301 а ти на 80 какво ще правиш? - ще си я ч.укам, но след 10 години тя става на 401 а ти на 90 - ще си я ч.укам, но след 10 години тя става на 50, а ти на 100 какво ще правиш?- кой ч.ука тия на 50 години....

17

вехта снимка

преди 9 месеца

Сега ако я видите как се е освинила!

16

Анонимен

преди 9 месеца

Неще с човек щото спи с ротвайлери плаща само кучешки салам :)))

fallback