Джъстин и Хейли Бийбър; Снимка: Getty Images

От супермодели като Адриана Лима и Миранда Кер до певици като Сиара и Кари Ъндърууд, Холивуд е изненадващо пълен със знаменитости, които търпеливо са практикували въздържание от секс преди брака.

В този списък можем да сложим и Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли, които се въздържаха от физическата интимност до брака си. Докато Джесика Симпсън преди време е говорила, за това колко горда е била от това, че е изчакала брака си с Ник Лачи, преди да прави секс с него.

А ето и кои са всички звездни двойки, които са споделяли пред медиите, че са изчакали с правенето на секс до първата си брачна нощ:

Адриана Лима и Марко Ярич

Красивата бразилка е на 27 години, когато се омъжва за сръбския баскетболист през 2009 г. Известно е, че моделът е бил девствен до деня на сватбата си, като преди това тя беше казала пред списание GQ следното: „Сексът е за след брака. Мъжете трябва да уважават, че това е моят избор. Ако няма уважение, това означава, че не ме искат." По-интереснотото в случая е, че Адриана и вече бившия й съпруг Марко са били гаджета  в продължение на три години преди да сключат брак на Свети Валентин 2009 г. по време на частна гражданска церемония в Джаксън Хоул, Уайоминг. През 2016 г. двойката, която споделя две дъщери, се разведе, а в момента тя има връзка с продуцента Андре Лемерс, на когото преди година роди син.

Кои други двойки не са били интимни преди брака, четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase