Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън стана поредната звезда от "Приятели", която трогна с послание за колегата си Матю Пери в профила си в Instagram.

Актьорът бе намерен мъртъв в джакузито си в дома си в Лос Анджелис на 28-и октомври.
 
Сега актрисата сподели в профила си в социалната мрежа черно-бяла снимка с Матю от заснемането на сериала, чат с него и сцена от един от последните епизоди на "Приятели", в който героите им Рейчъл и Чандлър се сбогуват.
 
Чатът е коментар на Пери към първата снимка, която Джен е показала.
На нея се вижда как актьорът разсмива красавицата.
 
"Да те накарам да се смееш просто направи деня ми. Направи деня ми :)", написал е той.
 
"Ауу, първият път от хиляди...", отговорила е Анистън.
 
"О, момче, това разряза надълбоко... Да трябваше да кажа "сбогом" на нашия Мати беше луда вълна от емоции, която никога не съм преживявала преди. Ние всички преживяваме загуба в един момент от животите ни. Загуба на живот или загуба на любов. Да имаш възможност наистина да поседиш с тази скръб, ти позволява да почувстваш моментите на радост и благодарност, че си обичал някого толкова дълбоко. И ние го обичахме дълбоко. Той беше такава част от нашето ДНК. Винаги бяхме ние шестимата. Това беше избрано семейство, което завинаги промени курса на това кои бяхме ние и какъв ще бъде пътят ни. За Мати - той знаеше, че той обича да кара хората да се смеят.  Както самият той каза, ако той не чуваше "смеха", той помисляше, че ще умре. Животът му буквално зависеше от това. И той наистина постигна успех да прави просто това. Той караше всички нас да се смеем. И да се смеем усилено. В последните няколко седмици аз се обливах в нашите съобщения един към друг. Смеех се и плачех, после се смеех отново. Ще ги запазя завинаги. Намерих едно съобщение, което той ми изпрати от нищото един ден. То казва всичко. Мати, обичам те толкова много и знам, че сега си в пълен мир и без всякаква болка. Говоря с теб всеки ден... понякога почти мога да те чуя как казваш: "Възможно ли е да бъдеш по-луда?". Почивай, малко братче. Ти винаги оправяше деня ми...", написа Дженифър Анистън.
 
Още по темата и снимките вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase