Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън се включи в тъжната поредица от почести към покойния Матю Пери, започната във вторник от Мат Лебланк. Екранният Джоуи Трибиани повлече крак с публикация в Instagram, в която събра най-трогателните спомени с колегата си от „Приятели“. Докато Лебланк определено направи всичко възможно да ни разплаче, Дженифър Анистън е тази, която ни нанесе истински удар.

Актрисата, която изигра Рейчъл Грийн в десетте сезона на „Приятели“, се смяташе за най-близкия човек до Матю Пери по време на общата им работа. В книгата си той пише, че тя е била първата, която го е конфронтирала за проблемите му с алкохола, наркотиците и опиатите, молейки го да се вземе в ръце. Тя е тази, която плаче в интервю от 2004 година само при мисълта, че някога може да го надживее. Анистън е дамата, в която Пери се влюбва още преди снимките на „Приятели“ и на която благодари, че му е предоставила огромната чест да вижда усмивката ѝ всеки ден.

Сега е ред на Дженифър да изкаже своята любов към Матю. Към онзи, когото нарича свой малък брат. Към момчето с голяма усмивка, но още по-голям товар. Към човека, който разсмиваше не само поколения пред екраните, но и цял екип на снимачната площадка. Онзи, който определя колегите си от „Приятели“ като свое семейство, което му е подало ръка в най-трудните моменти.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase