Снимка: Getty Images

На 28 октомври светът на комедията загуби поредния си талант. След Робин Уилямс, зависимостта прибра при себе си и Матю Пери. Актьорът, известен най-много с ролята си на Чандлър Бинг в сериала „Приятели“, така и не успя да победи демоните в себе си и почина в джакузито си в Лос Анджелис. До този момент не е ясна точната причина за смъртта, като полицията казва, че около Пери или в дома му не са намерени наркотици, опиати или други забранени вещества.

Светът скърбеше и най-вероятно още скърби за човека, който ни разсмиваше от малкия екран в продължение на десетилетия. Той ни доставяше такава огромна радост, докато вътре в себе си е изпитвал невъобразима за околните болка. Не помни три сезона от „Приятели“ заради злоупотребата си с опиати, отслабна до 56 килограма и влиза 15 пъти в рехабилитационни клиники, харчейки 9 милиона долара за възстановяването си.

Точно когато всеки смяташе, че всичко с Пери е наред, бяхме разтърсени от новината за смъртта му. Фенове и колеги изпратиха съболезнования на семейството му, но едно мълчание огласяше цял Холивуд. Тишина, която можеше да се опише само с една дума – тъга. Петимата останали от „Приятели“ – Мат Лебланк, Дейвид Шуимър, Кортни Кокс, Лиса Кудроу и Дженифър Анистън – запазиха мълчание няколко дни, за да могат да се съвземат от опустошителната тъга, която ги връхлетя като ураган. Накрая те излязоха с общо съобщение.

Цялата статия можете да прочететв в Tialoto.bg

Източник Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase