Снимка: iStock/photoguns

 За някои зодии сутрешното кафе е задължителен ритуал. Те не могат да се разсънят без кафе, често пият кафе и следобед, за да имат сили и енергия. Но част от зодиите предпочитат чай и просто не могат да функционират без чаша от тази напитка през деня. Ето кои са любителите на чай, според "Times Of India".

Рак
 
Познати са като домошари, които обожават уюта и комфорта. Те намират утеха и спокойствие в топлите, успокояващи напитки, като чая. Чаят им създава усещане за уют, щастлив дом, добро здравословно състояние. Той им помага да се отпуснат и да релаксират след дълъг, тежък ден. Романтици са и тази напитка им напомня за семейство, любов, разбирателство.

Дева
 
Девите търсят практични решения, правят здравословни избори и забелязват детайлите. Избират да пият чай всеки ден, защото от него има много разнообразни вкусове. Този, който най-много им подхожда на настроението и състоянието, бива избран. Перфекционисти са, знаят, че варенето на чай си е истинско майсторство и обожават да го правят. Смятат, че напитката е по-здравословна от кафето и така се грижат за себе си.
 
Останалите вижте в teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase