Снимка: БГНЕС
fallback

Матео, вторият син на световноизвестния тенор Андреа Бочели, е най-търсеният модел от италианските модни дизайнери в момента, събощават от "24 часа".

Със своята вродена елегантност и стил високият 190 см и тежащ 74 кг. младеж е изгряващата звезда на модните подиуми. Роденият на 8 октомври 1997 г.мъж беше избран за най-новата кампания на известна италианска марка за младежка мода.Тя се вдъхновява от атмосферата на Долче вита, затова с носените от него облекла 24-годишният Бочели пътешества из местата на едновремешния хайлайф. Независимо дали се снима в частни самолети, луксозни яхти или из тоскански пейзажи мечта, Матео кара зрителя да се потапя в море от прелест. На снимките от кампанията той е заедно с албанската певица и модел Ориола Мараши. Като място на кампанията е избрано тосканското крайбрежие на Форте дей Марми, където е роден самият Матео. Снимачната площадка беше дори във „Вила Алпебела", която е собственост на фамилията Бочели. Навремето е била притежавана от Оливиеро Кампарини, който я превръща в един от най-известните нощни локали в периода на Долче Вита. През годините във вилата са отсядали много знаменитости, сред които Чарли Чаплин, Доменико Модуньо и др.

Матео е вторият син на Андреа Бочели от първата му съпруга Енрика Ченцати, с която тенорът беше женен до 2002 г. Първият син на двойката се казва Амос.

Подобно на баща си, и Матео изпитва страст към музиката. Талантът му в тази сфера е неоспорим и това може да се чуе от дуетите с именития му родител. Матео завършва консерватория в тосканския град Лука, а през 2016 г. дебютира в спектакъла Celebrity Fight Night, a после и в David Foster and Friends. И двете събития бяха в Съединените щати. Още 21-годишен Матео подписа договор с дискографската къща Capital Records, към която са и певци от калибъра на Нора Джоунс и Кейти Пери. През 2019 г.Матео пя в дует с баща си на Фестивала в Сан Ремо.

Музиката обаче върви открай време в живота на Матео ръка за ръка с модата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

:)))

преди 6 месеца

До Анонимен 3 Ейи,ако не завиждате ще се разболеете!Баси народа,баси чудото!

3

Анонимен

преди 6 месеца

Първобитен индивид на външен вид.

2

tzveti8

преди 6 месеца

А не могат и да смятат.....на 26г. е вече младежът! Но че е талантлив, спор няма. А че е чаровен и хубав е още по-ясно :)

fallback