Снимка: Getty
fallback

Принцеса Мери и принц Фредерик от Дания в последните дни се опитват да изглеждат сплотени, докато кралят и кралицата на Испания – Фелипе и Летисия, са на официално тридневно посещение при тях в Копенхаген.

Това се случва на фона на слуховете, че бъдещият крал на скандинавската държава е завъртял любовна афера с милионерка от Аржентина.

Във вторник вечерта 51-годишната принцеса Мери и 55-годишният престолонаследник се появиха в музея Glyptoteket в Копенхаген, заедно с майката на Фредерик – кралица Маргрете, леля му принцеса Бенедикте, както и с испанското кралско семейство. Групата първо разгледа изложбата „Хоакин Сорола – Светлина в движение“, а след това беше дадена официална вечеря.

Всички кралски особи от Дания изглеждаха усмихнати, а самата принцеса Мери беше допълнила тоалета си с колие с инициала „F“, очевидно посветено на съпруга ѝ.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

От № 12

преди 6 месеца

Коментар N12 беше адресиран до N10, не знам как се появи този странен ник "Българина 39".

12

До Българина 39

преди 6 месеца

N3 се обръща към момите, които евентуално може да намерят СОЛИДЕН съпруг. Нали знаеш какво правят безпаричните кифли, ако случайно успеят да се пъхнат поне веднъж в леглото на подпийнал богаташ? Дават мило и драго да успеят да забременеят, защото днес бащинство се доказва чрез тест. И после - издръжка, докато детето учи, а това означава около четвърт век. Тази мода стигна до истерия през 90-те години, когато народът обедня. Ако богаташът има само 1 дете от жена си, може да се случи какво ли не.

11

Анонимен

преди 6 месеца

До до 3 - В България даже имаме и запазаена част от наследство,което е откровена откровенна глпсот

fallback