Снимка: Getty

Преди почти две десетилетия Патрик Демпси влезе в домовете ни като мечтателния д-р Дерек Шепърд. С перфектната си усмивка, спокоен глас и готовност да направи всичко за своята любима Мередит Грей, той се превърна в идеал за мъж, съпруг и лекар, който все още е трудно да бъде победен. Въпреки че дълго време беше описван от феновете като най-красивия телевизионен актьор на нашето време, чак сега Демпси получава заслужената си титла.

След като на няколко пъти присъства на страниците на специалния брой на списание People за най-сексапилен мъж на годината, сега звездата застава на корицата. Той получава короната, а феновете са възнаградени за своето търпение с една красива и гореща фотосесия.

„Радвам се, че това се случва в този момент от живота ми. Хубаво е да те оценят и определено егото ми се събуди, но сега имам възможността да използвам платформата за нещо позитивно“, казва Демпси пред списанието.

С новата си слава той ще се опита да насочи вниманието към важни за обществото проблеми, включително здравеопазването. Актьорът иска да привлече погледите към своя център, който основава в памет на покойната си майка. С него той подкрепя пациенти, болни от рак, и техните близки. Очевидно медицината и грижата за другия са в основата не само на екранния му герой, но и на истинската самоличност на Демпси.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase