Снимка: Getty

Чарлийз Терон разсъждава отново върху ужасяващата нощ, когато майка й застрелва пияния й баща с огнестрелно оръжие. В ново интервю за новия брой на списание Town & Country, посветен на филантропията, актрисата си спомня за инцидента, на който е свидетел, когато е едва 15-годишна и който й остава травма и до днес.

48-годишната звезда си спомня как пияния й баща нахлува в дома на семейството близо до Йоханесбург, Южна Африка и стреля няколко пъти през вратата на спалнята, а от другата страна били тя и майка й Герда. Герда грабва собствения си пистолет и стреля в знак на защита по вратата на банята и така убива съпруга си пред очите на дъщеря им - тийнейджърка.

Чарлийз, която краси корицата на изданието, навлиза в подробности как моментът е променил мисленето й завинаги. На въпрос дали мъчителният момент я е насърчил да се ангажира повече с борбата с насилието срещу жени, холивудската звезда отговаря: „Бих казала следното: Това е проста връзка, която трябва да се направи."

Тя  добавя: „Но мисля, че е много по-сложно от това да имаш само една травмираща нощ в живота си. Със или без нея, насилието, основано на пола, е толкова повсеместно в Южна Африка, а и по света. Трудно е да не си наясно с тези неща, особено ако си жена."

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase