Снимка: Getty
fallback

Брадли Купър и Ирина Шейк продължават да доказват, че приятелството между бивши гаджета не е мираж. Двамата обединиха сили в името на дъщеря си, обикаляйки заедно по домовете в Ню Йорк за Хелоуин. Така малката Леа можеше да събере лакомства за месеци наред, а родителите ѝ да я зарадват с една семейна вечер.

48-годишният актьор и 37-годишната моделка си поделят поравно попечителството над момичето, като останаха приятели след четиригодишната си връзка, приключила през 2019 година. Двамата многократно са казвали в интервюта, че поставят Леа на първо място и ще направят всичко възможно, за да ѝ покажат, че мама и татко се разбират и се уважават. По думите на Шейк, споделеното родителство по нищо не трябва да се различава от обикновеното.

Що се отнася до костюмите за Хелоуин, Леа реши да покаже коя е любимата ѝ певица, обличайки се като Тейлър Суифт с черна федора, черни мокасини, червено червило и бяла тениска с текст “Коя е Тейлър Суифт?Гадост“ – фраза от песента 22 на русокосата изпълнителка.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 6 месеца

мноо го аресвам тоа Брат Ли, а и жените му се лепат, като нухи на л

fallback