Снимка: Getty

Ким Кардашян стартира нова мъжка кампания за бельо за своята марка SKIMS на 23 октомври и в нея изненадващо са включени като модели няколко секси спортисти, включително футболната звезда Неймар.

43-годишната Ким е избрала за свои рекламни лица атлети с безупречни фигури и визия. Това са 31-годишната бразилска футболна звезда Неймар Джуниър, 26-годишната звезда на НФЛ и тима „Сан Франциско Фортинайнърс“ Ник Боса и 25-годишният играч на НБА Шай Гилгеус-Александър.

„Представяме ви SKIMS Mens: най-удобното бельо, което някога ще притежавате. Три колекции за вашето най-добро представяне, носени от @neymarjr, @shai и @nbsmallerbear,“ пише за новата линия бельо в профила на марката в социалните медии.

В една от моментните снимки за кампанията, Неймар, който наскоро стана баща за втори път, носи зелена тениска, допълнена с мъжки спортни боксерки. Неговият спортен ансамбъл е завършен със семпла сребърна верижка. На друг кадър знаменитият футболист показва изобилието си от татуировки, а на трети той носи боксерки в масленозелен цвят, като държи тениската си в ръка и си играе с любимата си футболна топка.

Снимки от кампанията  с Неймар, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase