Снимка: Фермата

Актрисата Валерия Колева се сбогува с "Фермата", след като нейният тим "Елбетица" беше разгромен с 1 на 14 от "Канатица" в отборния елиминационен дуел. Драматичната загуба сломи духа на зелените, които в началото на предаването стартираха като по-силния и сплотен тим.  

„Въобще не ми се тръгва, обожавах да играя тази игра“, каза Валерия, силно разочарована, че не може да продължи напред и че не получи достатъчно силна подкрепа от жените в отбора си. До последния момент участничките в „Елбетица“ се колебаеха дали да се обединят и да изгонят представител на силния пол. В крайна сметка те предпочетоха да запазят мъжете.

Валерия беше отстранена с гласуване веднага след инфарктния отборен дуел. Бившата художествена гимнастичка и настояща актриса се изправи като новобранец на Арената заедно с двама опитни в битките нейни съотборници - актьора Петър Петров и сервитьора Андрей Стефанов. От „Канатица“ им се опълчиха оперният певец Борис Добрев, земеделецът Кенан Асил и собственичката на автокъща Лилия Ел Абани. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase