Снимка: Getty

Ким Кардашян изглеждаше секси в червената си рокля, с която се появи на партито за своя рожден ден в петък вечер. Собственичката на марката за бельо Skims официално навърши 43 години на 21 октомври. Звездата от риалити предаването „Kardashians“ пристигна в пълния си блясък в ресторант “Funke“ в Бевърли Хилс, Калифорния.

Именно там Ким отпразнува своя празник в компанията на повечето членове от знаменитото си семейство, както и на доста други топ звезди.

Бившата съпруга на Кание Уест носеше дълга, черешовочервена рокля, прилепнала по тялото ѝ. Роклята се отличаваше с дълбоко деколте и различни малки процепи с червени връзки и презрамки. Кардашян беше съчетала тоалета си с черни слънчеви очила, оранжеви обувки на висок ток с каишки и малка черна кожена чанта.

Всички сестри от клана Кардашян-Дженър пристигнаха облечени със също толкова зашеметяващи дрехи, колкото и Ким, включително и майка им Крис Дженър, която избра официален, изцяло черен гащеризон с високи до бедрата ботуши и мрежести чорапи.
 

Вижте снимки на всичките сестри от клана Кардашян в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase