Снимка: Getty

Джулия Робъртс реши, че е живяла достатъчно в Сан Франциско и продаде дома си там за 12 милиона долара, само две години след закупуването му.

Според местното издание San Francisco Chronicle, 55-годишната актриса е обявила своя исторически дом в едуардиански стил за 11.75 милиона миналата седмица, като само няколко дни след това от агенцията за недвижими имоти, която движи сделката, се похвали с продажбата. Имотът, построен през 1907 година, беше първоначално закупен от Робъртс през януари 2020 година за 8.3 милиона долара.

Разположен в квартал Presidio Heights, имотът разполага с пет етажа, четири напълно оборудвани бани и пет спални. От балконите Робъртс можеше да се наслаждава на невероятна гледка към залива на Сан Франциско и да се любова на моста Голдън Гейт, който блести на заден план.

Жилището се разполага на площ от 568 квадратни метра и също се намира близо до "Президио" - национален парк, който някога е бил бивша база на американската армия. В задния двор Робъртс е разполагала с личен СПА център, сгушен между маслинови дръвчета. Домът е проектиран от архитект Съливан Шнайтахер и е построен през 1912 година, като по-късно е реновиран от известния дизайнер Джон Уитман.

Цялата статия можете да прочететв в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase