Снимка: Getty

Ако има човек, чийто живот предизвиква постоянен интерес и повод за конспиративни теории, то това е Бритни Спиърс. Изпълнителката премина през множество висоти и падения, докато растеше под светлината на прожекторите, изстрелвайки се до неземна слава през 90-те и началото на 2000-те години. Описвана като „новата Мадона“, на Спиърс се чертаеше бляскаво бъдеще, изпълнено с множество постижения, награди, музикални рекорди и милиони долари в сметката.

Тези предположения се превърнаха в истина, но с огромна цена. Оказва се, че Спиърс е изпитвала огромна болка и психически тормоз през годините, когато целият свят се е радвал на нейната музика. Поставена под настойничеството на баща ѝ през 2008 година под претекст, че това е правилното решение за нейната безопасност. Причината е множеството налудничави действия от страна на Бритни, включително обръсването на цялата ѝ коса, както и потрошаването на автомобил с бейзболна бухалка пред очите и камерите на фотографи.

Въпреки че съдията взима решение да остави грижите за Бритни в ръцете на баща ѝ, надявайки се това да помогне на певицата, преди няколко години стана ясно, че Джейми Спиърс се е възползвал от славата на дъщеря си, забранявайки ѝ да разполага със собствените си финанси, както и да взима еднолични решения за приходите и децата си. Затова Бритни реши да подаде молба за прекратяване на настойничеството през 2022 година, успявайки да се освободи и да започне живота си начисто.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase