Снимка: Getty
fallback

Уил Смит релаксира на море в първата си публикация в социалната медия, откакто жена му Джейда Пинкет Смит разкри, че двамата са разделени от седем години. 55-годишният носител на „Оскар“ сподели видео, на което безгрижно се вози на лодка на фона на медийния шум, който беше предизвикан заради разкритията за състоянието на брака му.

Миналата седмица 52-годишната Джейда Пинкет Смит сподели със света, че с Уил не живеят заедно от 2016 година, но че нямат намерение да се развеждат, тъй като все още се обичат.

Смит беше „изключен“ от Холивуд преди повече от година и половина, след като зашлеви шамар на Крис Рок, който водеше наградите „Оскар“ през 2022 г., след като вторият се пошегува с голия скалп на Джейда (после се оказа, че тя страда от алопеция).

Явно обаче Уил е надмогнал проблемите, ако съдим по насладата, която видимо изпитва от своята екскурзия по море, която той показа на своите последователи в Instagram в неделя.

Публикацията на Смит е факт два дни, след като жена му, с която уж е заедно от 25 години, говори публично за брачното им отчуждение. Той озаглави поста си: „Известията са изключени“, намеквайки че предпочита да се изолира сред природата, вместо да дава обяснения за семейния си живот.

Цялата статия за Уил и  Джейда, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

:)))

преди 6 месеца

"Бедняците горят свещите,да броят на богатите парите!"

23

Бачо Кольо

преди 6 месеца

До от коневръза: Коневръзния, кончето е право - проблема си е в неговата къщурка. Ако Уил беше пич, щеше след това да намери Крис и да го помоли да отиде да се извини на Джейда, защото това е очевидно болна за нея тема. И Крис съм сигурен, че щеше да го направи. Вместо това, Уил си изпусна нервите. Може да е всякакъв актьор и много успешен, но вкъщи очевидно му е разграден двор, с Джейда като основна причина за това. Така че, помисли малко, преди да тръгваш да се плюнчиш в социалните мрежи.

22

Кон с каска

преди 6 месеца

До от коневръза: последното нещо, което ми трябва, е някакъв случаен кавал в социалните мрежи да ми дава наклон как ще си живея живота. А сега марш към Сибир, другарю, и не забравяй, че жълтия сняг не е за ядене.

fallback