Снимка: Getty Images
fallback

Григор Димитров се раздели с румънския модел Мадалина Геня. И както се случва често при него - успехите на корта зачестиха.

Само преди месец влюбената двойка беше голямата атракция на кинофестивала във Венеция, пристигнаха с гондола, заговори се за сватба. В същото време редуваше силни и слаби мачове и трудно стигаше до напред в турнирите.

След разлъката с Геня дойде и пробивът в Шанхай и победата на Димитров над световния номер две Алкарас. Можеше и финал да играе, но прояви джентълменство при техническа грешка срещу Рубльов и загуби важния първи сет.

И двамата засега запазват мълчание какво е довело до разрива в отношенията им и "глобалните" последствия от това - вече не се следват в социалните мрежи. В съвременната любов, ако разкачите "отношенията" си в Instagram, значи всичко е счупено. Но пък слуховете си вървят.

Версиите за раздялата

Отвъд Дунава бранят своята сънародничка и са категорични - Гришо често вкарвал под юргана и други красавици. И Мадалина го спипала, което сложило точка на отношенията.

Друга версия гласи, че знойната влашка манекенка поискала 500 000 евро от родния плейбой, които да инвестират в моден бизнес. Само че мама и тате на Григор го посъветвали да пази зорко банковата си сметка. "Ноу мъни, ноу под чаршафите фъни", би възкликнала родна футболна легенда-филолог.

Самият Григор също намеси парите с пост в социалните мрежи - No money can buy loyalty (Парите не могат да купят лоялност). Публикацията ни показва как Гришо се възприема за български лъв, в който красива жена е забила няколко стрели. В гърба му. Явно българската контра на изневерите от румънско ще бъде на финансова основа.

А феновете на тениса ще се надяват поредната "бръмчалка" около Гришо да не долети бързо. Защото е вече под номер 16 в световната ранглиста. Дано вземе "последно десет" през 2024 г. и го видим отново на върха. С Лолита, Геня и подобни модели видимо бекхенда не върви...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

126

Бачо Кольо

преди 7 месеца

Някой нали не е очаквал, че между тях може да стане нещо по-различно от това, което стана с тези преди нея?В смисъл, че нашия шава, това никой не го отрича, но и избора му дотук (без Мария Шарапова) е изключително жени, които са единствено за развлекателна употреба и дотам.

125

Кон с каска

преди 7 месеца

До Гледна точка: Да, изглежда си само ти. Тези, които са минали през него не мислят така.

124

някой

преди 7 месеца

Акъла на единия съответства на силиконовата хубост на другия. Страшната "надежда" на тениса така и не се научи на елементарно поведение

fallback