Снимка: Getty

Ако вие или някой от близките ви е фен на футбола, то определено знаете термина "Божията ръка". Ако ли не, ще ви го обясним набързо.

Терминът "Божията ръка" е измислен през 1986 година по време на Световното първенство по футбол, когато се играе четвъртфиналната среща между отборите на Англия и Аржентина. Тогава легендата Диего Марадона използва ръката си, за да отбележи първия гол за своя отбор. Въпреки че по правилата това не е позволено, съдията няма пряка видимост към случващото се и зачита попадението. Така Аржентина побеждават с общ резултат 2-1, след като Марадона вкарва и победния гол, наречен "Голът на века". Впоследствие гаучосите печелят световната купа.

Днес обаче ще говорим за една друга ръка, която не помага, а по-скоро пречи. Ръката на Лени Кравиц, която държи феновете на безопасно разстояние от най-интимните му части. За едни е нормално, но за други това си е чиста доза наглост, която не може да се сравни с никоя друга. Кравиц получи няколко забавни коментара, които го караха да премахне ръката си, защото най-вероятно няма от какво да се срамува.

Вижте част от провокативното видео на Лени Кравиц в Тialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase