Снимка: Getty

Скарлет Йохансон се присъедини към известните личности, които поздравиха Памела Андерсън за последната ѝ изява на Седмицата на модата в Париж, когато реши да се появи без грим.

В ново интервю 38-годишната актриса заяви, че е била впечатлена от увереността и примера, който колежката ѝ е показала на младото поколение. Казва, че това е мощно послание за жените, че естествената красота всъщност не е табу, независимо дали решат да следват примера на Андерсън или не. Смята, че е много важно дамите да видят други жени, които отхвърлят стандартните норми за красота.

„Мисля, че определено е различно, когато видиш публична личност, жена под светлината на прожекторите, да отиде на модно дефиле или голямо събитие без грим. Просто е много по-различна картинка от това, което сме свикнали да виждаме“, казва Йохансон.

В интервюто актрисата си спомни и собствените си проблеми с акне, когато е била в тийнейджърските и 20-те си години. Именно заради това примерът на Андерсън е бил още по-вдъхновяващ и впечатляващ за нея. Наскоро Йохансон си спомни за болезнено изживяване през 2005 година, когато е снимала филма The Island, когато проблемната ѝ кожа се е превърнала в основна тема сред снимачния екип.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase