Снимка: Getty

Подобно на своята най-голяма конкурентка Кейт Мидълтън – Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс, също се появи в елегантен костюм на последното си официално събитие. Разликата е там, че докато съпругата на принц Уилям винаги избира класически модели сака, то съпругата на принц Хари се премени в доста сексапилен модел блейзър с отворени рамене.

Маркъл и съпругът ѝ се появиха в Ню Йорк във вторник, специално за да посетят фестивала на Световния ден на психичното здраве, където обсъдиха усилията на тяхната фондация Archewell и ролята си на родители. И въпреки че Хари изглеждаше доста елегантен, Меган беше тази, която открадна шоуто с шикозната си визия и най-вече повечкото плът, която показа.

42-годишната брюнетка се появи на сцената с костюм в бяло от сако без деколте, но с отворени рамене и подходящи панталони с широки крачоли. Тоалетът на Меган, в стил „Vanilla Girl“, беше дело на нюйоркската марка Altuzarra. Фокусът определено падна върху нетипичния блейзър на Меган, който не се отличаваше с традиционен ревер, а по-скоро със своя детайл с прегъване в горната част, който след това продължаваше надолу с няколко копчета отпред.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase