Снимка: Getty
fallback

Шарън Стоун казва, че вече се чувства много по-спокойно да говори публично за инцидента, който й се случва преди повече от 20 години, заради който за малко не умира.

През 2001 година на актрисата е даден 1% шанс за живот, след като спукана гръбначна артерия кърви в мозъка й в продължение на девет дни. По това време тя е на 43 години и процъфтява както в професионален, така и в личен план. Пет години по-рано получава първата си номинация за "Оскар" за играта си във филма "Казино". Месеци след инцидента пък осиновява сина си Роан, който сега е на 23 години, с тогавашния си съпруг Филип Бронщайн. Оттогава Стоун осинови още две деца - синовете Леърд и Куин, които са съответно на 18 и 17 години.

"За дълъг период от време исках да се преструвам, че съм добре. Имам нужда от осем часа непробуден сън, за да може лекарствата ми за мозъка да подействат и да нямам гърчове. Така че вече съм инвалид и затова не получавам толкова много оферти. Това са нещата, с които трябва да се справям през последните 22 години и сега говоря открито за тях", казва Стоун

Цялата статия за звездата, можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Амед

преди 7 месеца

И аз искам къща в Италия, ама никой не ми я подарява.

15

Щерю

преди 7 месеца

Има вид на тотално изстерясала и оцъклена, а като млада каква хубавица беше...

14

Режисьор

преди 7 месеца

Не само гърчове , а и яко увисвсане на кожата носи жестоката старост ! Вече е за хоспис тая бивша холивудска пръчка.

fallback