Снимка: Getty

Памела Андерсън определено знае как да привлече вниманието, независимо дали тича на забавен каданс по плажа в червен бански, или присъства на Седмицата на модата. Актрисата е обявена за секссимвол на Холивуд още през 90-те години, но след „Спасители на плажа“ няма някаква сериозна роля. Животът ѝ се преобръща, когато на бял свят излиза интимно видео с тогавашния ѝ съпруг Томи Лий, което е откраднато и публикувано в интернет без тяхно позволение.

Постепенно кариерата на Андерсън залезе, а единственото, с което я свързваха, беше домашният видеоклип. Бракът ѝ с Томи Лий също не беше успешен, въпреки че двамата имат двама сина. Памела се скри от общественото внимание за повече от десетилетие, за да влезе отново под светлината на прожекторите само както тя си знае. Актрисата в един и същи ден пусна своята документална поредица в Netflix и автобиографичната си книга, в които разказва за трудния си личен и професионален живот, както и как ѝ се е отразила кражбата и публикуването на клипа с Томи Лий.

Постепенно звездата набра сила и дори участва в мюзикъла „Чикаго“, където влезе в ролята на Рокси. Тя се посвети изцяло на ролята, тренирайки усилено в залата и танцовото студио, за да може да представи образа по най-добрия начин. Усилията ѝ се увенчаха с успех, след като играта ѝ бе похвалена от множество критици и фенове, а синовете ѝ дойдоха лично да я подкрепят на премиерата.

Цялата статия за Памела, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase