Снимка: Getty
fallback

Мелания Тръмп тайно е актуализирала предбрачния си договор с Доналд преди неговия потенциален втори президентски мандат в Белия дом. Източници, приближени до семейство Тръмп, казват пред Page Six, че Мелания „тихомълком“ си е осигурила още пари от съпруга си в името на сина им Барън.

Вътрешният човек казва, че споразумението, което двойката е подписала преди брака си през 2005 г., вече не е актуално: „През последната година Мелания и нейният юридически екип тихо предоговориха ново „следбрачно“ споразумение между нея и Доналд.“

Източникът казва още: „Това е поне третият път, когато Мелания предоговаря условията на брачния си договор“, но източникът добавя, че това не е защото бившата първа дама смята да се развежда с Доналд.

„Мелания е преди всичко загрижена за издръжката и увеличаването на доверието към нейния син Барън“, добавя източникът. 17-годишното момче, което е пето и най-малко дете на Доналд, но единствено за словенската красавица Мелания, също било запознато с разумната инициатива на 53-годишната си майка. Новото споразумение, разбира се, засяга най-вече пари и имущество.

Цялата статия, можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

до 10

преди 6 месеца

До Браво! на това му се казва про с ти ту ция и то най-гнусната,но нали за вас това е национален спорт му казваш браво,ако не са хилядите евро детски дето ви дават кой българин ще има деца,за вас те са като спестовни касички за милиарди,виж само пенсионерите как си продадоха децата по чужбина и сега живеят по-добре от арабските шейхове,това е да си продадеш вместо г..а,децата,не се наядохте

13

Анонимен

преди 6 месеца

Инфлация броо.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Аман от алчни ***

fallback