Снимка: БГНЕС

Никола Пелц учуди феновете с последната си публикация в Instagram и предизвика негативни реакции.

Актрисата и съпругът ѝ Бруклин Бекъм присъстваха на премиерата на документалната поредица на Netlfix - "Beckham", посветена на бащата на Бруклин - Дейвид Бекъм. Събитието бе в Лондон на 3-и октомври.
 
Цялото семейство Бекъм се събра там - Дейвид и съпругата му Виктория, синът им Бруклин със съпругата си Никола, синът им Ромео с приятелката си Миа Регън, синът им Круз и дъщеря им Харпър.
 
Всички очароваха с визия на червения килим.
 
Никола е облечена с червен кожен шлифер и е по черен чорапогащник. Тя реши да поздрави свекъра си за премиерата чрез пост в профила си в Instagram.
 
Интересното е, че на първата и на третата снимка Пелц позира с Бруклин Бекъм, като двамата заемат предизвикателни пози. Те се прегръщат страстно, Никола увива крака си около съпруга си, а той я е хванал за задните части. Има снимки, на които актрисата позира сама по провокативен начин. Никола Пелц е качила само една снимка от премиерата с цялото семейство Бекъм.
 
"Снощи беше невероятна вечер. Поздравления, Дейвид Бекъм", пише звездата.
 
Последователите ѝ обаче не са очаровани от кадрите и посланието.
 
"Винаги са 5 снимки на нея и 1 снимка на човека, който се предполага, че празнува. Дете - постер на нарцисизма", "Странен избор и/или подредба на снимките, с които да поздравиш свекъра си", "Странни снимки, когато се има предвид, че са за премиерата на свекъра ѝ", пишат потребители на Instagram.
 
Снимките вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase