Снимка: Getty

Предполага се, че Меган Маркъл е наела водещ холивудски стилист, който ѝ помага с изграждането на визиите ѝ. Предполага се дори, че Меган Маркъл мечтае да възроди холивудската си кариера, а живота ѝ с британския принц Хари в Лос Анджелис се доближава много повече до този на звездите, а не на кралските особи.

Наскоро пък стана ясно, че херцогинята на Съсекс е наела фризьора на Ким Кардашян – Майкъл Силвър. Ако се съди по някои снимки, херцогинята доста умело копира риалити звездата Ким и то от много години насам.

А ето и доказателството, че двете 42 годишни топ популярни дами гледат една от друга:

Дълги червени рокли

През 2014 г. на партито на наградите на Фондацията за борба със СПИН на Елтън Джон Ким подсили блясъка си в дълга червена рокля на Celia Kritharioti, комбинирана с бижута на Lorraine Schwartz и драматичен опушен грим на очите си.

През 2021 г. херцогинята на Съсекс повтори стила на Ким за завръщането си на червения килим на гала церемонията Salute to Freedom. Меган (на основната снимка) се появи в пурпурночервена рокля на Carolina Herrera и имаше същото дълбоко деколте, като това на Ким отпреди години. Маркъл беше завършила визията си със синя спирала върху миглите си и елегантен кок.

Снимки на двете дами със сходен стил, можете да видите Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase