Снимка: Getty

Виктория Бекъм проговори за първи път за болката, която е изпитала след твърденията за предполагаемата афера на съпруга ѝ Дейвид с Ребека Лус.

Почти 20 години след като се твърдеше, че бившият футболист и личната му асистентка са се сближили твърде много, докато той играеше в Реал Мадрид, г-жа Бекъм разкри, че месеците след това са били най-трудните в живота ѝ и че не е чувствала Дейвид като своята половинка. Междувременно той признава, че все още не знае как двамата са успели да преминат през кризата от 2003 година, но са били наясно, че е трябвало да се борят заради семейството си.

Бившият капитан на Англия също разказа как се е чувствал физически болен всеки ден, докато той и съпругата му са били изправени в битка за спасяване на брака си. Снощи двойката присъства на премиерата в Лондон на документалния филм от четири части, озаглавен Beckham, който вече може да се гледа в Netflix. Проектът обхваща живота на Дейвид – от детството му до последната му роля като съсобственик на американския Интер Маями.

Бекъм и Виктория, която носеше бял костюм с панталон от собствената си марка, бяха допълнени от четирите им деца – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, както и от съпругата на Бруклин – Никола Пелц, и приятелката на Ромео – Миа Регън. Сред гостите бяха още Джеймс Кордън, Тана Рамзи, Гари Невил, Алекса Чънг и Стив Брус, а след това Бекъм организираха пищно парти в нощен клуб в Мейфеър.

Настроението изглеждаше коренно различно от трудните дни в Мадрид, за които приятели на двойката разказват във филма. По думите им, най-накрая тази история излиза наяве, защото Бекъм и близките им искали да покажат на зрителите нещо истинско, а и вече смятат, че няма какво да доказват относно любовта си.

Цялата статия за семейство Бекъм, можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase