Снимка: iStock

Дженифър Анистън е една от музите на красотата още с излизането си на екран през 90-те години като Рейчъл Грийн в „Приятели“. През годините актрисата остава основно вдъхновение за младите дами, когато става въпрос за фигура, прически и грим. Влиянието ѝ е толкова силно, че дори се измисля стил на подстригване, наречен „Рейчъл“, който е популярен и до днес.

Сега Дженифър Анистън показва, че възрастта няма значение и времето може да си върви, но нейната красота остава непроменена.

54-годишната актриса се превърна в една от кориците на списанието CR Fashion Book за броя, ознаменуващ 10-годишния му юбилей. Анистън застава пред камерата с всякакви тоалети – от сутиен и вратовръзка до овърсайз костюм на Versace. Емблематичният ѝ сексапил сякаш е замръзнал и не се е променил в продължение на над 20 години.

На корицата за десетата годишнина от раждането на списанието, главният редактор Карин Ройтфелд лично се заема със създаването на визия на Дженифър и спокойно можем да кажем, че се справя доста добре. Анистън зашеметява публиката с изрязана риза, панталон и вратовръзка – всичко това от Valentino – носени свободно върху изящен сутиен от Fleur du Mal.

Цялата статия за Анистън, както и нейните снимки, можете да прочетете и видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase